Este foarte posibil sa nu va amintiti despre primul meu contact cu un vin Morellino di Scansano. Eu insa mi-l amintesc foarte bine. Ieri seara am avut o noua intalnire cu un astfel de vin.
Nemaifiind vorba de o premiera, elementul surpriza a lipsit. Parerea pe care mi-a lasat-o acest vin, produs de Rocca delle Macie, fiind mai degraba o confirmare a bunei impresii pe care mi-o lasase primul dintre ele.
Facut 90% din Sangiovese, plin si savuros, vinul este condimentat cu cate 5 procente din doua soiuri celebre (Merlot si Cabernet Sauvignon), care nu fac altceva decat sa-l implineasca, sa-l completeze, facandu-te sa vrei sa-l descoperi mai mult si mai mult cu fiecare gura.

Nemaifiind vorba de o premiera, elementul surpriza a lipsit. Parerea pe care mi-a lasat-o acest vin, produs de Rocca delle Macie, fiind mai degraba o confirmare a bunei impresii pe care mi-o lasase primul dintre ele.
Facut 90% din Sangiovese, plin si savuros, vinul este condimentat cu cate 5 procente din doua soiuri celebre (Merlot si Cabernet Sauvignon), care nu fac altceva decat sa-l implineasca, sa-l completeze, facandu-te sa vrei sa-l descoperi mai mult si mai mult cu fiecare gura.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu